Bara fata Golf 5 la cel mai bun pret

Mi-am luat bara fata Golf 5 la cel mai bun pret din dezmembrari.

E destul de neplacut sa fii implicat intr-un accident rutier. Insa, din pacate, oricata grija am avea suntem implicati in astfel de evenimente fara vina noastra.

Si eu am fost implicat mai demult intr-un accident rutier usor. Stateam la semafor si cineva din spate s-a izbit in masina mea si eu m-am izbit in cea din fara. A fost si vina mea, pentru ca nu am respectat distanta si ne-am inteles cu totii ca fiecare sa-si repare masina.

Vina a fost a celui din fata mea care a franat brusc.

Reparatia masinii insa nu m-a costat enorm de mult. De ce? Pentru ca am gasit o bara fata Golf 5 la un pret foarte bun. De unde? De la o firma de dezmembrari auto.Cat a costat 400 lei.

Nu e prima data cand apelez la firmele de dezmembrari pentru piese auto de calitate. Mi-am cumparat bara din fata de pe Pieseautodindezmembrari.ro. Am vrut sa o cumpar si pe cea din spate de la ei, dar nu aveau in stoc aceasta piesa si am mers la o firma de dezmembrari din orasul meu. Am avut noroc sa gasesc un pret destul de ok.
Cred ca firmele de dezmembrari le sunt de un real folos celor care sunt in cautarea unor piese auto de calitate. La firmele serioase ca Pieseautodindezmembrari.ro piesele auto sunt de calitate, originale si in perfecta stare de functionare. Am cumparat de multe ori de aici si le-am recomandat si altora.
Daca si tu ai nevoie de piese auto pentru Golf 5 sau piese auto pentru orice alta masina, intra pe site si vezi daca nu sunt disponibile. Preturile sunt foarte bune, calitatea produselor este una superioara si vei avea parte de o livrare rapida, in cele mai bune conditii.
Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe site, intreaba direct la telefon daca au pe stoc bara fata golf 5 si daca pot sa iti faca o reducere. Mi-e mi-au facut un discount pt ca deja sunt client care tot sun la ei sa intreb de piese mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente