Bara fata Vw Golf

Bara fata Golf cea mai cautata piesa de la Volkswagen

Dezmembrarile auto sunt la mare cautare in ultimii ani din simplul motiv ca in parcurile de dezmembrari auto vom putea gasi piesele originale la un pret destul de convenabil.

In plus asa cum am observat sunt foarte multe parcuri de dezmembrari auto in toate orasele iar majoritatea lor au deja un loc in spatiul virtual de unde noi putem sa cumparam ce avem nevoie fara a fi necesar sa ne deplasam, piesele ajungand la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Asa cum stim in parcurile de dezmembrari auto https://pieseautodindezmembrari.ro  vom putea gasi piese pentru toate modelele de masini, insa in special vom gasi pentru anumite modele de masini, ce sunt foarte cautate si se gasesc pe soselele noastre.

Dezmembrari auto vw golf este cea mai populara solicitare in randul clientilor.

Poate va intrebati de ce? Daca ati fost de curand in parcurile auto, puteti observa ca vw golf detine majoritatea locurilor ocupate de acolo, ea fiind o masina la foarte mare cautare dar si foarte bine vanduta.

 

Golf 4 fiind un model foarte sportiv este foarte cautat in randul tinerilor, insa doresc sa amintesc ca este o masina foarte usor de intretinut si consumul ei este unul redus.

 

Vom gasi in toate parcurile auto de dezmembrari, piese si accesorii de caroserie pentru Volkswagen in general, pentru toate modelele de golf si passat fiind cele mai cerute de pe piata dezmembrarilor.

 

Spre exemplu din aceasta categorie de masini de volkswagen cea mai ceruta si cautata piesa este bara fata pentru golf.

Zilnic in majoritatea parcurilor auto 3 din 5 clienti cauta bara de fata pentru golf.

 

Masina fiind mai joasa, bara de fata este cea care se deterioreaza cel mai repede din cauza neatentiei soferilor, sau din accidente minore aceasta se deterioreza foarte repede.

 

O putem gasi in parcurile de dezmembrari, pretul acesteia variind insa cea mai scumpa ajunge la 400 lei.

In comparatie cu originala are un pret foarte bun, iar daca verificam si pe aftermarket pretul se apropie de cel al variantei noi si originale, insa calitatea este una indoielnica, putand fi sparta imediata chiar si atunci cand este montata din cauza materialelor slab calitative.

Acesta este motivul pentru care bara fata pentru golf este una dintre cele mai cautate piese de volskwagen din parcurile de dezmembrari auto, majoritatea clientilor preferand sa o cumpere second insa varianta originala.

Recomand cu incredere varianta pieselor din dezmembrari auto fiind o solutie pentru toate buzunarele, iar din punct de vedere al calitatii este destul de satisfactoare.

In plus in parcurile de dezmembrari auto, atunci cand avem de cumparat accesorii de caroserie acestea se pot gasi de cele mai multe ori in culoarea masinii, iar daca nu le vom gasi la culoare le putem vopsi, pretul fiind si asa mai mic decat cel de pe aftermarket, si sa nu uitam sa precizam inca o data ca ele fiind varianta originala se vor imbina perfect la monatarea lor.

In cazul in care nu ati fost convinsi pana acum de piesele din dezmembrari va recomand sa incercati macar o data pentru a spune da pe viitor in achizitia lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente