Casco sau Piese din Dezmembrari

Piesele din dezmembrari mai ieftine decat CASCO

Detinerea unui autovehicul pe langa faptul ca ofera foarte multe avantaje implica si foarte multe costuri. Combustibil, consumabile, impozit, asigurarea obligatorie precum si asigurarea facultativa sunt fara nici o urma de indoiala cheltuieli care perturba orice buget. Avand in vedere acest lucru, nu de putine ori proprietarii de autovehicule se gandesc cum pot sa diminueze aceste cheltuieli.

Deoarece asigurarea casco nu este obligatorie, multi dintre proprietarii de autovehicule renunta la plata acesteia. Este sau nu indreptatita aceasta decizie? Din punctul meu de vedere, da, este indreptatita. Si pentru ca orice punct de vedere trebuie argumentat, in continuarea acestui articol voi prezenta care este din punctul meu de vedere alternativa la polita de asigurare CASCO.
Piesele auto din dezmembrari reprezinta din punctul meu de vedere cea mai buna solutie la care poate apela un sofer care din diferite motive are nevoie de anumite piese auto. Aceasta solutie este inclusiv mai buna decat polita de asigurare CASCO. De ce? Pentru ca in primul rand piesele din dezmembrari sunt mai ieftine decat CASCO. Dar, acesta nu este singurul motiv pentru care eu recomand apelarea la piese din dezmembrari in momentul in care masina ta are nevoie de diferite piese pentru a functiona la parametri optimi, motiv pentru care te invit sa citesti continuarea acestui articol. Faptul ca din dezmembrari poti achizitiona orice tip de piesa sau componenta auto este un alt motiv pentru care eu sunt de parere ca parcurile de dezmembrari reprezinta solutia ideala in momentul in care ai probleme cu masina.
Rapiditatea cu care intri in posesia pieselor auto de care ai nevoie este un alt motiv pentru care eu apelez la piese din dezmembrari ori de cate ori am probleme cu masina. Lucrurile au avansat atat de mult incat intri in posesia piesei de care ai nevoie in 24 sau 48 ore, lucru care nu poate fi posibil in situatia in care ai polita de asigurare de tip CASCO.
Nu in ultimul rand, faptul ca platesti doar atunci cand ai nevoie de o anumita piesa auto este din punctul meu de vedere o mare bila alba in dreptul pieselor auto achiztionate din parcurile de dezmembrari auto. La fel ca si in cazul de mai sus, de acest avantaj nu te poti bucura in cazul in care ai polita de asigurare de tip CASCO deoarece aceasta trebuie platita periodic indiferent daca masina asigurata a avut sau nu nevoie de reparatii.
In concluzie, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care eu consider ca piesele achizitionate din dezmembrari auto reprezinta ce-a mai buna varianta la care poate apela un posesor de autovehicul in momentul in care are probleme cu masina.

Daca tot am mentionat despre aceasta posibilitate de a achizitiona piese auto, va fac si o recomandare, si anume https://pieseautodindezmembrari.ro Prin intermediul acestui site si tu te poti bucura de toate avantajele oferite de catre achizitionarea unei piese auto din dezmembrari, calitatea pieselor precum si profesionalismul celor care lucreaza aici fiind doar doua dintre aceste avantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente