Cele mai cerute marci pe piata de dezmembrari auto

Din ce in ce mai mult, in ultimii ani datorita drumurilor pline de gropi dar si a perioadei de criza pe care am traversat-o si cu care inca multi dintre romani se lupta, dezmembrarile auto vin in ajutorul soferilor oferindu-le solutia potrivita atunci cand sunt nevoiti sa schimbe piese la masinile pe care le detin.

In parcul de dezmembrari auto din Alesd jud Bihor https://pieseautodindezmembrari.ro masinile de cele mai multe ori sunt aduse din Germania. Avem in permanent pe stoc piese din dezmembrarea celor mai cautate marci si anume VW, Audi, Skoda si Seat

Ceea ce reprezinta inca un avantaj adus clientului, deoarece drumurile din Germania nu se compara cu cele de la noi, masinile fiind intr-o stare mult mai buna decat cele de aici.

In general parcurile auto se axeaza pe anumite marci de masini si isi creaza astfel un nume recunoscut, insa cele mai cautate marci de masini din dezmembrari fac parte din grupul VAG.

Cunoastem cu totii ce marci fac parte din Vag si anume Volkswagen, Audi, Skoda, Seat aceste fiind in topul listei pentru cerinte, iar in majoritatea parcurilor de dezmembrari vom gasi piese pentru aceste marci.
Daca va intrebati de ce sunt acestea cele mai cerute marci din dezmembrari, raspunsul ar fi deoarece ele sunt si cele mai vandute masini pe piata in momentul de fata.

In plus sunt masini nemtesti, si asa cum spuneam mai sus, in general in parcurile de dezmembrari auto vom gasi masini nemtesti, in special in parcul nostru de dezmembrari auto, deoarece noi incercam pe cat mai mult posibil sa oferim clientului piese de o calitate foarte buna, aprope noi, satisactia clientului fiind pe primul loc.

Insa daca ar fi sa facem si un alt clasament, al celor mai cautate piese din dezmembrai dintre cele mentionate mai sus, si anume din grupul Vag, piesele cele mai cautate fiind cele de la Volkswagen

Acestea sunt cele mai cautate piese de la noi, dar cu siguranta si din celelalte parcuri de dezmembrari auto, Volkswagen-ul in general fiind o  masina foarte populara atat la noi, cat si la ea acasa.

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor, si incercam pe cat de mult se poate sa doboram mitul precum ca toate lucrurile noi sunt bune, ceea ce este total fals in conceptia noastra a celor ce lucram in domeniul dezmembrarilor auto, deoarece piesele noi de pe aftermarket desi sunt mai scumpe decat cele din dezmembrari sunt mult mai slabe din punct de vedere al calitatii.

Piesele din dezmembrarile auto, sa nu uitam totusi ca sunt originale, nu sunt copii  ca in cazul celor de pe aftermarket, iar un lucru original se comporta bine si este mult mai durabil in timp.

In cazul in care inca mai aveti retineri in a cumpara piese din dezmembrari va invitam sa ne vizitati fie la sediu fie online, sa cumparati o singura data de la noi si va asiguram ca veti fi multumiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente