Dezmembrari Golf 6

Piese pentru Golf 6 de la dezmembrari

Am un Golf 6 si ma intreb daca nu a intrat cumva in anul mortii. Am fost la mecanic si i-am povestit cum se comporta masina mea si de ce cred ca nu o mai duce mult:
-cand mi-e lumea mai draga nu porneste sau porneste foarte greu
-motorul urla infiorator
-cand accelerez se transforma in furnal
-motorul se opreste pe autostrada deodata si ma lasa in mijlocul drumului, cand este circulatia mai mare
-motorul trepideaza de parca ar fi cutremur de 8-9 grade
-nu se mai satura de combustibil, parca as umple un rezervor spart
-desi inghite mult combustibil, motorul nu are putere.
“Dezmembrari Golf 6”, mi-a spus mecanicul zambind.
Deci am avut dreptate ca masina mea este pe terminate. Vreau sa plec, iar el ma opreste si scrie pe un biletel: injector, apoi imi explica rabdator ca toate aceste simptome indica defectarea injectorului, piesa care-mi vine acasa in cel mult 2 zile de la plasarea comenzii pe pieseautodindezmembrari.ro

Deja imi fac calculele ca daca va costa mai mult decat face masina, renunt. Nu are sens sa-i prelungesc agonia cu cateva zile. La o saptamana dupa montarea piesei sa aiba acelasi comportament in trafic, care sa ma puna in pericol si in dificultate si sa ma faca de ras.

Alaturi de mine merge un alt nefericit posesor al unui Golf 6, spunandu-mi ca el trebuie sa caute planetara dreapta tot la dezmembrari, deoarece de o saptamana se plimba in zadar pe la magazinele de piese auto din oras.
Necazul lui nu ma consoleaza, fiindca ma dor mai mult problemele masinii mele. Abia ajuns acasa intru pe site. Scriu marca masinii si astept cu emotii fiindca:
Mi-este foarte frica sa nu gasesc piesa
Ma tem sa nu coste o avere si s-a dus reparatia masinii mele!
Ma linistesc repede cand cautarea se dovedeste cu folos. Injectorul se afla in stoc si costa 670 de lei, iar masina mea merita investitia. Este in stare foarte buna de functionare, piesa originala cu 90 de zile garantie si livrare la domiciliu.
Din curiozitate caut si planetara dreapta. Tovarasul meu de suferinta va scapa putin mai ieftic, piesa costa 450 de lei.
In cazul in care nu gasiti pe nicaieri o anumita piesa pentru Golf 6, va sfatuiesc sa mergeti la sigur pe pieseautodindezmembrari.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente