Dezmembrari VW Sharan

Ce sa faci daca a cazut un copac pe masina ta marca vw sharan

Fenomenele meteorologice extreme din ultimii ani ne determina sa nu mai fim siguri de nimic. Sunt lucruri a caror importanta o trecem cu vederea si pentru asta platim foarte scump. Fiindca dupa temperaturile caniculare urmeaza de regula furtuni este bine sa nu ne parcam masina proprietate particulara sub pomi, chiar daca ne-am luat acesta obisnuinta pentru a nu o lasa in soarele arzator ore intregi.
Dar ce sa facem daca ne-am gasit autoturismul vw sharan sub crengile stufoase ale unui copac?
Oricate piese din caroserie s-ar fi facut praf, nu este cazul sa te superi, fiindca problema ta se rezolva cu dezmembrari vw sharan!
Iata inventarul sumar al pieselor pentru caroserie pe care le gasesti in magazinul ABC CAR.ro, preturile lor si avantajele achizitionarii de la dezmembrari:
-Oglinda stanga 315 roni. Nu poti circula fara oglinda fiindca ai nevoie sa te asiguri, iar lipsa unei piese de caroserie din timpul traficului atrage dupa sine amenda. O oglinda de la dezmembrari este mai avantajoasa decat una nou pentru ca este mult mai ieftina si indubitabil originala.
-Oglinda dreapta, 350 de roni.
-Usa dreapta fata 1350 de roni, desi arata ca noua. Piesele de-aici arata perfect si au termen de garantie de 90 de zile, de aceea te-am sfatuit sa nu te superi, oricat de mare ar fi dezastrul!
-stop caroserie dreapta, in stare foarte buna, la pretul de 350 de lei.
-aripa dreapta costa 200 de lei.
-volan, 450 de lei, in cazul in care copacul a cazut peste el.
-capota fata, 670 de lei.
In cazul in care si motorul a fost afectat, in stoc gasiti sute de mii de piese, atat pentru caroserie, cat si pentru motor, asa ca totul se va rezolva cu plasarea unei comenzi substantiale urmate de livrarea pieselor la domiciliu.
Distribuitori seriosi, ABC CAR.ro respecta dreptul clientului de deschidere a coletului la livrare, precum si returnarea produsului care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau este incompatibil. In acest caz, marfa se poate returna fara nici un cost suplimentar.
Comenzile se poate face zilnic de luni pana vineri pana la ora 17:00 sau sambata pana la ora 12:00. Se ofera relatii detaliate si telefonic la 0751.700.400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente