Capota golf 5 pret dezmembrari

Achizitionarea unei masini nu mai este un lucru atat de greu de realizat, acest lucru datorandu-se faptului ca in momentul de fata piata second hand de automobile este foarte accesibila. De asemenea, puterea de cumparare a crescut astfel incat multi dintre noi isi permit achizitionarea unui autovehicul nou. Indiferent daca acesta este nou sau la mana a doua trebuie achizitionat in functie de anumite criterii astfel incat sa fii pe deplin multumit de achizitia facuta.

Eu am avut un golf 5 si am fost foarte multumit de alegerea pe care am facuto in momentul in care am decis sa achizitionez acest tip de masina.
Starea de multumire nu mi-a fost stirbita nici in momentul in care intr-o dimineata m-am trezit cu intreaga capota golf 5 deteriorata intr-un procent destul de mare. Pentru ca reconditionarea acesteia nu era rentabil din punct de vedere financiar am ales varianta achizitionarii unei alte capote golf 5.
Cand am decis acest lucru credeam ca voi fi nevoit sa dau destul de multi bani pe o capota golf 5 insa cum niciodata socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, am fost surprins cand am aflat cat trebuie sa dau pe o capota golf 5
Pretul cu care acesta este comercializata de catre cei de la http://pieseautodindezmembrari.ro este mult mai mic decat ma asteptam chiar si in conditiile in care vorbim despre o capota golf 5 achizitionata din dezmembrari.

Nu doar pretul ma incantat ci si faptul ca, capota golf 5 pe care am achizitionat-o se afla in cea mai buna stare atat din punct de vedere optic cat si tehnic. Acest lucru este de apreciat avand in vedere ca aceasta capota este achizitionata dintr-un parc de dezmembrari motiv pentru care te-ai astepta sa prezinte anumite urme ca urmare a faptului ca este utilizata.

Ei bine, acest lucru nu este valabil in cazul pieselor auto achizitionate de la pieseautodindezmembrari.ro deoarece piesele auto comercializate de catre acestia provin de la masini ce au fost intretinute foarte bine.

De asemenea, inainte de a fi comercializate, piesele auto sunt foarte atent verificate de catre specialistii care lucreaza in cadrul centrului de dezmembrari auto.
Nu doar de pretul mic cu care am achizitionat capota golf 5 am fost surprinis ci si de rapiditatea cu care am intrat in posesia achizitiei facute. Avand in vedere ca este o piesa achizitiuonata din dezmembrari ma asteptam ca timpul de asteptare sa fie mai mare insa, spre surprinderea mea, am intrat in posesia capotei in 24 ore. Suna foarte bine, nu-i asa? Nu in ultimul rand, faptul ca am primit garantie 3 luni pentru capota golf pe care am achizitionat-o este un alt motiv pentru care eu recomand cu toata increderea apelarea la serviciile pieseautodindezmembrari.

In concluzie, repararea unui golf 5 este mult mai ieftina in cazul in care stii de unde sa achizitionezi piesele auto de care ai nevoie.

Categorii

Articole recente