Piesele auto second hand reprezinta solutia optima

Screenshot 2020 11 05 at 13.00.16

Piesele auto second hand, pot reprezenta solutia optima!

Masina este un bun extrem de util pentru fiecare dintre noi, un bun fara de are viata cu siguranta ne-ar fi mult mai grea. Un autoturism ne ofera confort si libertatea de miscare, insa, aceste avantaje vin la pachet si cu o responsabilitate foarte mare. Fiecare sofer are obligatia de a isi mentine masina personala intr-o stare tehnica buna, astfel incat siguranta traficului rutier sa nu fie periclitata.

Un autoturism care are probleme la cele mai importante sisteme precum cel de franare, directie sau electric si asa mai departe, poate cauza probleme serioase. In cazuri extreme sistemul de franare sau directie conduce la accidente auto cu vatamari corporale. Tocmai din acest motiv, trebuie realizate acele inspectii tehnice periodice, pentru masinile mai vechi de 10 ani, ITP-ul fiind realizat din an in an, iar pentru masinile care nu au implinit varsta de 10 ani, ITP-ul trebuie realizat o data la doi ani.

In momentul in care un autoturism incepe sa dea semne de slabiciune si indica posibile defectiuni, atunci trebuie sa luam atitudine si sa facem demersuri in rezolvarea acestora. Un autoturism defect, poate pune in pericol vieti omenesti. In plus, inainte de a pleca la un drum lung, este recomandat sa faceti o verificare intr-un service autorizat, astfel incat sa va puteti bucura linistiti de calatorie.

O masina are nevoie de intretinere speciala pentru a o mentine in miscare si in deplina siguranta, precum si pentru a-si mari durata de viata. Un autoturism este, de asemenea, un atu important pentru confortul de zi cu zi, prin urmare, ingrijirea acestuia va va economisi o multime de bani pe termen lung, bani pe care altfel i-ati cheltui la un mecanic auto. Un autoturism verificat periodic, va avea nevoie numai de reparatii minore la costuri minime. Daca o piesa se defecteaza si continuati sa rulati, aceasta poate duce la defectarea altor componente, ceea ce poate duce automat la costuri suplimentare inutile.

In momentul in care doriti sa efectuati reparatii la o masina, oportunitatile in ceea ce priveste achizitonarea unor piese si componente bune calitativ, sunt extrem de multe, fie ca este vorba despre piese auto noi sau piese auto second hand.

In ceea ce priveste piesele noi, lucrurile sunt destul de simple. Veti primi bon la achizitonare, precum si o garantie iar daca apar probleme, pe baza bonului si a garantiei, acestea se vor rezolva. In cazul pieselor second hand care provin din dezmembrari, trebuie sa fiti atenti in momentul in care alegeti vanzatorul, astfel incat achizitia sa se faca in baza unei facturi si a unei garantii. Intr-adevar, garantiile pentru piesele second hand sunt mai mici in comparatie cu garantiile pentru cele noi, insa, daca un vanzator de piese si componente second hand elibereaza astfel de acte, atunci este un vanzator serios si de incredere. Este de mentionat si faptul ca, montarea pieselor achizitonate trebuie sa se faca intr-un service autorizat, astfel incat garantia sa poata ramane valabila in continuare.

O solutie excelenta in materie de componente si piese auto second hand, o puteti gasi chiar la noi pe site, avand posibilitatea de a achizitiona prin numai un simplu click, piese cu garantie (de la firme), cat si de la vanzatori privati, piese care sunt de calitate si verificate inainte de a fi oferite spre vanzare.

In momentul in care veti apela la o firma specializata in domeniu, ideea de a nu beneficia de garantie la piesele achizitionate, iese complet din discutie. Cel mai important avantaj atunci cand discutam despre o garantie OLX si despre o garantie de la firme, se refera tocmai la faptul ca aceste firme specializate care isi comercializeaza piesele proprii, ofera aceasta garantie care se intinde de regula pentru o perioada de 90 de zile.

Echipa noastra va sta la dispozitie constant si va poate oferii consultanta pentru piesele auto de care aveti nevoie, piese auto care provin din dezmembrari, astfel incat dumneavoastra, sa puteti face cea mai buna alegere pentru nevoile pe care le aveti. Clientii nostri vor beneficia de o garantie de 3 luni pentru piesele cumparate, precum si de un raport calitate/pret extrem de avantajos. In ceeea ce priveste livrarea, aceasta se va face oriunde in tara, prin servicii de curierat profesionale, in cel mult 24 de ore.

Foarte multe persoane aleg aceasta varianta, adica cea a pieselor si componentelor din dezmembrari auto, datorita avantajelor multiple pe care le ofera. Chiar daca nu este vorba despre o garantie de 1 – 2 ani precum este in cazul pieselor noi din magazine, acele 3 luni pentru o piesa second hand, sunt mai mult decat suficiente pentru a-si dovedi calitatea. In plus, in cele mai multe cazuri, piesele OEM sunt excluse pentru ca au preturi foarte mari, iar cele after market nu ofera tocmai o fiabilitate buna avand in vedere faptul ca totusi discutam despre un produs nou. De foarte multe ori, o piesa after market, poate ceda in mai putin de 3 luni de utilizare si chiar daca avem o garantie pentru aceasta, toata bataia de cap creata, este foarte enervanta tocmai pentru ca este vorba despre o piesa nou nouta.

Indiferent ca sunteti in cautarea unor piese pentru marci auto precum VW, Audi, Skoda, Seat, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Citroen, Peugeot, Smart, Renault, Dacia si asa mai departe, apeland la serviciile noastre veti putea scapa de probleme si va veti putea bucura din nou de autoturismul dumneavoastra. Practic la noi gasiti piese din dezmembrari pentru cele mai celebre marci si modele auto.

Screenshot 2020 11 05 at 13.01.12

Avantajul pieselor din dezmembrari auto

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pieselor second hand, cu siguranta este reprezentat de pret. Datorita faptului ca este vorba despre piese originale de regula, calitatea lor este un net superioara multor piese after-market noi, iar pretul poate sa fie considerabil mai mic. Piesele OEM noi noutie disponibile in magazine, adesea au preturi extem de mari si de cele mai multe ori, investitia nu se renteaza, in special daca este vorba despre un autoturism de 10 – 15 ani sau chiar mai vechi. Atunci cand este vorba despre o masina veche, in functie de reparatiile pe care trebuie sa i le aduceti, daca optati pentru piese noi si originale de la producator, din pacate se poate ajunge la costuri atat de mari incat ar echivala valoarea autoturismului, ceea ce nu renteaza absolut deloc.

Un alt mare avantaj reprezentat de serviciile de dezmembrari auto, se refera la posibilitatea prin care se pot achizitiona componente exterioare, chiar in culoarea autoturismului dumneavoastra. Vopseaua aplicata in fabrica, este net superioara ca si calitate, in comparatie cu vopseaua aplicata in multe vopsitorii din tara. Astfel, daca aveti nevoie de o simpla bara, o usa, capota, si asa mai departe si veti gasi componenta in stare buna in dezmembrari, cu siguranta nu trebuie sa ratati ocazia. Daca trebuie sa cumparati o componenta exterioara noua, pe langa banii dati pe aceasta, veti fi nevoiti sa scoate cel putin inca atata, pentru vopsirea sa. Insa, daca veti cumpara o piesa componenta din dezmembrari in aceeasi culoare, puteti face o economie de peste 50%.

In componenta unui autoturism exista mii de piese, elemente de caroserie, elemente din plastic sau metalice si asa mai departe, atat in ceea ce priveste exteriorul si partea mecanica dar si interiorul.

Cu siguranta nimeni nu isi doreste un autoturism urat estetic si cu probleme tehnice, insa, nu toti au posibilitatea de a achizitiona piese noi noute. Astfel, serviciile de dezmembrari auto pot ramane o solutie ideala din toate punctele de vedere, raportul pret/calitate fiind unul mai mult decat avantajos.

Daca va numarati printre acele persoane care sunt in cautarea unor piese pentru autotutrismul personal, atunci sunteti invitati sa accesati in detaliu websi e-ul nostru si cu siguranta aici puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie, la un raport calitate/pret avantajos si corect. Piesele auto second hand, din dezmembrari, sunt originale, sunt verificate, sunt functionale, au garantie, si, se pot returna in cazul in care la montaj apar probleme.

Un autoturism bine pus la punct, va poarta in calatorii lungi, sigure si confortabile, fara a sta cu inima in gat datorita faptului ca ceva rau se poate intampla.

Categorii

Articole recente