Bara Fata Golf 4

Se poate circula si fara bara de protectie?

S-a strambat putin bara de protectie sau s-a fisurat? Lipsa suficienta a educatiei rutiere a conducatorului auto il indeamna sa comita doua greseli:
1. Circula cu ea pana se rupe pentru ca nu da importanta cuvenita oricarui detaliu al caroseriei.
2. Circula fara ea, minimalizandu-i importanta.

Posesorii de autoturisme care ies in trafic cu masinile lor fara bara de protectie, trebuie sa stie ca: “reprezinta contraventie si se sanctioneaza conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care are lipsa unul sau mai multe elemente de caroserie. Sanctiunea este 2-3 puncte de amenda.”
Sa zicem ca 2-3 puncte reprezenta o sanctiune usoara, dar sa ne gandim la rolurile pe care acest important element de caroserie le indeplineste pentru masina:
-bara de protectie se dovedeste un adevarat scut pentru autoturism in cazul accidentelor si lovirilor usoare. Este mai usor de inlocuit bara de protective, decat alte piese interne care se pot sparge sau o bucata masiva din tablaria masinii
-protejeaza componentele interne ale masinii de praf si de noroi si proprietarul de detoxificari costisitoare si alte reparatii
-are rol estetic. O masina fara bara de protectie parca ar fi o persoana stirba.
In plus, bara fata golf 4, este expusa la vanzare de catre ABC CAR, piesele provenind de la dezmembrari, dar aratand ca noi. Pretul superavantajos de 450 de lei ne scuteste de amenda si de defectiuni majore ale masinii in timp. Un alt avantaj este acela ca piesa este originala si nu contrafacuta, cum am avea surpriza neplacuta sa constatam, daca am cumpara-o de la o sursa dubioasa.
ABC CAR scoate la vanzare numai piese verificate cu atentie, originale, de cea mai buna calitate, oferind o garantie de 3 luni.
Pentru Golf 4 si alte modele de masini exista pe site sute de mii de piese care sunt livrate la domiciliul clientului.
Recomandam sa nu circulati niciodata fara bara de protectie fiindca neajunsurile minuscule se acumuleaza in timp si va costa mai mult decat ati investi intr-una de la dezmembrari!
Plasarea comenzii pe site dureaza cateva minute, iar sosirea piesei la domiciliu va avea loc mai repede decat credeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Categorii

Articole recente